Pojat 07

LaFK P07/08 PUUMAT  joukkueessa pelaavat vuosina 2007 ja 2008 syntyneet pojat ja tytöt.

 

HISTORIA

2007 syntyneiden joukkue aloitti toimintansa vuodenvaihteessa 2012-2013. 05-06 syntyneiden joukkueessa alkoi olla tunkua ja melko monta 2007 syntynyttä mukana. Toiminnan helpottamiseksi synnytettiin nuoremmille oma joukkue. Alkuvuosi 2013 harjoiteltiin joukkueen perustoimintaa ja itse jalkapalloa ihan uusilla kasvoilla.

Kesäkaudella 2013 joukkueessa oli noin 20 pelaajaa ja myös ensimmäiset tytöt liittyivät joukkueeseen. 

Talvella 2014 harjoittelimme sunnuntaisin kahdella joukkuella sisäsalissa sekä jalkapalloa, että sählyä. Kerran viikossa Ouluhallissa oli torstaisin nurmivuoro, jossa koko porukka oli yhdessä. 

Kesäkaudella 2014 joukkueen koko on noussut jo 40 pelaajaan ja harjoittelemme Alakylän tekonurmella tiistaisin. Osallistuimme kahdella joukkueella nappulaliigaan. Pelejä tuli kesän ja syksyn aikana paljon, yhteensä noin kaksikymmentä ja menestys oli vaihtelevaa, paljolti päivän kunnosta riippuvaista. Lisäksi 07- syntyneet osallistuivat myös Oulunsalon pallon järjestämään Kapteeni Cupiin. Hauskaa tuntui lapsilla olevan ja sehän toiminnassamme on pääasia.

Talvikauden 2015 lopussa osallistuimme ensimmäiseen sählyturnaukseemme ja pelasimme todella hienosti yltäen jopa neljänteen sijaan. Finaalipaikkakin jäi rangaistuslaukauskisaan, joten jännitystä riitti katsomoa myöten. 

Tavoitteenamme on harjoitella leikkimielellä jalkapallon ja salibandyn perusteita. Perimmäisenä ajatuksena meillä on pitää hauskaa yhdessä ja saada lapsille tartutettua liikunnan innostusta. Kaikki ovat olleet tervetulleita mukaan ja joukkueissamme kaikki pääsevät pelaamaan.

 

Syksyllä jatkamme taas molempia lajeja ja osallistumme myös kaupungin salibandyliigaan, sekä turnauksiin. 


Harjoitusvuorot

Harkkavuorot löytyvät Nimenhuudosta: http://lafk-07.nimenhuuto.com/


Joukkueessa pelaavat

 

Yhteystiedot:

 

Joukkueenjohtaja

Johanna Ratilainen

  johanna.ratilainen21 at gmail.com

040 868 5488

 

Vastuuvalmentaja

Mauri Impiö                                                                                                                          

 

Valmentajat

Mikko Saikkonen

Antti Lehmikangas

Kati Grekula

 

 

Rahastonhoitaja


Mauri Impiö

0401988726

mauri.impio(at)gmail.com